Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Aanbod

Aanbod

Boutiquehotel Duynrijck is een hotel met sensationele allure. Kwaliteit, beleving en complete verzorging van de gast staat centraal. Perfect voor een long stay en heerlijk voor een kort verblijf. 32 luxe hotelsuites bieden plaats aan twee personen en 8 dubbele (familie)suites aan vier personen of gezinnen. Alle suites zijn voorzien van meubilair van hoogwaardige kwaliteit door de inrichting van interieurstudio Mariska Jagt. Verblijven in Duynrijck is royaal, mede door de oppervlakte variërend van 28 – 63 m2, de hoge mate van duurzaamheid en privéparkeergarage met 27 opstelplaatsen.

32 luxe hotelsuites

Hoogwaardig ingerichte suites met luxueuze badkamer met douche, apart toilet, wasdesk met dubbele wastafel en ruime living met vaste kasten.

8 dubbele (familie)suites

Hoogwaardig ingerichte dubbele (familie)suites bestaande uit 2 hotelsuites beide met apart toilet, luxueuze badkamer met douche, wasdesk met dubbele wastafel en ruime living met vaste kasten. De tweede hotelsuite, met badkamer is toegankelijk via de entree en dus ook separaat goed verhuurbaar. Van dit type worden er 8 stuks aangeboden in diverse groottes.

Meld u aan

Wilt u onze digitale brochure ontvangen? Laat dan uw gegevens achter